Nie ma sprawy, jak już będzie po Gdańsku to dajcie znać... jak było.
_________________ equino
-------------------------
1. 'oxygene tour 1997' - 1997 Katowice
2. Space of freedoom - 2005 Gdańsk
3. 'oxygene live .......' - 2008 Warszawa
4. world arena tour 2009 - 2009 Wrocław
5. world arena tour 2010-2010 Katowice, Płock - w planie
Jak to nie? Zobacz na plan; http://www.ticketportal.p...p?IDPred=201375 Te wszystkie białe kwadraciki to wolne są. Sektory 109, 303, 318 i balkon na samej górze - 445? Przecież to wszystko z wyśmienitą widocznością; praktycznie na wprost sceny? No nie rozumiem cię...
_________________ We Waiting for Jean Michel! Gdańsk, Plock, Wrocław, Rzeszów i Koszyce
Sandy warunkiem zakupu biletu na koncert w Gdańsku jest pozbycie się biletu w Płocku - jeśli mi się to uda to obawiam się że już nie będzie miejsc tyych co bym chciał.
No niestety od września może końcówka sierpnia znacznie zmieniają mi się priorytety, z tego też względu muszę sobie odpuścić kilka fajnych koncertów w tym Cohena i Watersa.....
_________________ equino
warunkiem zakupu biletu na koncert w Gdańsku jest pozbycie się biletu w Płocku
No to walcz, wystawiaj na Allegro czy gdziesik tam. Jestem realistką, dość czarno to widzę, ale... może się udać? Płock jest chyba najmniej atrakcyjnym miejscem jaśko-koncertowym z tych wszystkich czterech. Na pewno najmniej atrakcyjnym dla fanów, jeżeli chodzi o dojazd i powrót (oczywiście myślę o tych, którzy nie przyjadą własnym transportem - dlatego mam poważnie w głowie opcję Wujciowego kampera - i tych mieszkających trochę dalej od Płocka; baza hotelowa masakryczna!). Ostatnio na Allegro widziałam, że jakiś "vrubel" usiłował opchnąć bilet z dość ciekawą lokalizacją, ale to był Wrocek, płyta. Aukcja niesfinalizowana. W każdym razie próbuj; nawet po kosztach, może nawet poniżej, może zaoferuj extra gratis jakiś ciekawy gadżet, np. oryginalny vinyl MFS?
_________________ We Waiting for Jean Michel! Gdańsk, Plock, Wrocław, Rzeszów i Koszyce
Sandy nie ma sensu wystawiać niczego poniżej kosztów czy z gratisami. Ja rok temu tez musiałam sprzedać jeden bilet i wystawiłam do na allegro w NORMALNEJ cenie [jakoś nie widze potrzeby zarobienia na tym, nie wiem jak inni] Bilet był bardzo OK i poszedł na allegro w ciągu 2 godzin.
Warto tam spróbować, bo moim klientem stał się człowiek, który po prostu chciał sobie zamienić bilet z kiepawego miejsca na lepsze...
_________________ "In Space - no-one can hear Your scream" ...
Jasiek troszkę zaszalał z tymi koncertami w Polsce a zwłaszcza z tym Gdańskiem. Gdyby te koncert odbyły się z miesięczną przerwą to było by super i na każdy koncert bym pojechał.
_________________ Życie jest krótkie by umierać
Na tym koncercie byłem Oxygene in Moscow jako 2,673,826 osoba
Ja już zostaję przy Płocku - zadecydowałem ostatecznie. Jedynie choroba, żony lub dziecka mnie przed wyjazdem powstrzyma.
_________________ equino
Jasiek troszkę zaszalał z tymi koncertami w Polsce a zwłaszcza z tym Gdańskiem. Gdyby te koncert odbyły się z miesięczną przerwą to było by super i na każdy koncert bym pojechał.
Jasiek zastosował styl francuski, po 4 koncerty w jednej turze. Jeśli chodzi o Francję to bardzo mi się to podoba, bo nie opłaca się tam jechać na jeden koncert. Ale gdyby w Polsce ogłoszono wcześniej koncerty nie kupowałabym tych listopadowych we Francji. Jestem wściekła z tego powodu. I podwójnie jestem wściekła za sprawą swojej miejscówki w Gdańsku. Było uzgadniane telefonicznie, miało być po środku a nie jest
A to ciekawe? Twoje miejsce na dzień dzisiejszy jest nadal do kupienia na Ticketportalu. Pewnie czekasz aż jakaś młoda i koniecznie szczupła dziewczyna (żeby nie zasłaniała Ci naszego Idola) je wykupi i usiądzie Ci na kolanach. Razem koncert ogląda się raźniej
_________________ equino
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Informacje na witrynie JeanMichelJarre.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, JeanMichelJarre.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych JeanMichelJarre.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. JeanMichelJarre.pl jest przeciwna łamaniu prawa, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt.