Wysłany: 2010-04-12, 21:05 "SMOLEŃSK 2010" - wspólny projekt
Oto co dzisiaj napisałem na forach Tunguski i EL-Stacji...
"W obliczu tej wielkiej polskiej tragedii w Smolensk myślę, że możnaby było stworzyć jeden wspólny projekt muzyczny. "Smolensk 2010". Artyści z Polski jak i Artyści z Rosji jako dwa bratanki razem. Album jako hołd poległym. Tak ważnym osobom dla Polski. Co o tym myślicie?
Перед лицом этой великой трагедии в Смоленске Я думаю, что могло бы стать создание совместного музыкального проекта. "Смоленск в 2010 году." Исполнители польских и русских художников того времени, как братья. Альбом как дань памяти погибших. Так важное значение для польского народа. Что вы думаете?"
Skopiowałam temat na forum "projekty muzyczne". Link zostaje też w dziale El Stacji Pomysł przedni, nawet wczoraj myślałam, żeby zapodać coś na forum, ale nie pomyślałam o Rosjanach. Super
Elusja, chciałem wykorzystać moją przyjaźń z Josefem Nikitinem jak i z innymi "tungusami". Pomysł myślę na skalę międzynarodową bo na bank pójdę z tym do telewizji!!! jak się uda
Przyłączam się chętnie do projektu i na pewno coś w klimacie skomponuje, bo takie smutne, żałobne i melancholijne klimaty leżą mi bardzo dobrze. Czy muzycy z Tunguska też wyrazili zainteresowanie? Świetny pomysł Marqs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Informacje na witrynie JeanMichelJarre.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, JeanMichelJarre.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych JeanMichelJarre.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. JeanMichelJarre.pl jest przeciwna łamaniu prawa, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt.